Všetko pre vašu krásu

Ako zabrániť vypadávaniu vlasou

08.10.2013 12:08

Intercosmo EKS pena proti vypadávaniu vlasov. Pena na vlasovú pokožku pre výživu vlasových korienkov. Silný komplex dodáva vlasom objem s maximálnou ochranou pred vonkajšími škodlivými vplyvmi. Predlžuje život vlasu, stimuluje mikrocirkuláciu a zabraňuje predčasnému starnutiu. Použitie: Priama aplikácia na vlasovú pokožku a korene vlasov jemnou masážou.

o je príčina vypadávania vlasov? Je to jednoducho genetika, alebo by to mohlo byť niečo iné? Podľa Dr Howard Levy, MD z Johns Hopkins, šesť z najrozšírenejších príčin rednutia vlasov a vypadávania vlasov u mužov aj žien sú nielen liečiteľné, ale dá sa im aj zabrániť. Položte si nasledujúcich šesť otázok, ktoré vás dovedú k zastaveniu a riešeniu vypadávania vlasov.

 

Ako sa denne staráte o svoje vlasy?


V modernom svete, bez ohľadu na to kto ste, sa očakáva, že budete vyzerať čo najlepšie každý deň. Preto mnoho žien podnikajú kroky na zabezpečenie toho, aby ich vlasy vyzerali vždy dokonalo, keď v skutočnosti možno potrebujú iba oddych. Tesné vrkoče či spony, používanie chemických látok, teplo či sušenie, ak sa používajú v prehnanej miere, budú vždy viesť k poškodeniu vlasov, tzv. lokálna trauma. Váš stylista vám zistí v akej miere sú vaše vlasy poškodené a ako prvý vám poradí ako poškodené vlasy spôsobené dennou úpravou ozdraviť.

 

Všimli ste si, že sú vaše vlasy tenšie a prerieďujú sa viac než je obvyklé?

 

Vlasy prechádzajú prirodzeným cyklom, rastú niekoľko rokov, vypadnú a sú nahradené novými vlasmi. Problém môže nastaťiba vtedy, keď vaše vlasy začnú vypadávať rýchlejším tempom, ako sa stihnú nahradiť, čo spôsobí, že rednutie alebo plešatenie sa stane výrazne viditeľnejším. Avšak, predčasne spiace vlasové folikuly nie sú vždy stratené navždy a vlasy môžu byť opäť silné ako nikdy predtým po období zvýšeného vypadávanie vlasov. Niekedy je to jednoducho vec cyklov vašich vlasov - koordinačným spôsobom, ktorý vedie k väčšiemu úbytku než rastu a v čase rastu bude pokračovať na pôvodnú hustotu. Inokedy to je jednoducho súčasťou procesu starnutia, ktoré spôsobujenižšiu produkciu hormónu a tým sú naše vlasy tenšie.

 

Jednou z prvých vecí, ktorú by ste mali urobiť, ak si všimnete alebo sa obávate rednutia vlasov, je poradiť sa so svojím stylistom, pretože sú relatívne lacné a dostupné spôsoby, ktoré vám môžu pomôcť. V skutočnosti, mnoho zo stylistov, ktorých stretávame, radi pomáhajú svojim zákazníkom s rednúcimi vlasmi. Či už je to preto, že mali tiež rovnaký problém, alebo poznajú veľa ľudí, ktorí majú problém s riedkymi vlasmi, no prinajmenšom sa uistite, či majú nejaké tipy pre vás ako vlasy ostrihať či upraviťdo tej doby, kým nezistíte príčinu problému.

Pre tento krok nie je lepší produkt ako:Intercosmo pena proti vypadávaniu vlasov

Vyhľadávanie

Kontakt

Talianska vlasova kozmetika