Všetko pre vašu krásu

Brazilský keratin

13.08.2013 09:31

Brazilský keratín - prírodné vyrovnanie vlasov

Brazilský keratín bol vyvinutý v Brazílii, odkiaľ pochádza jeho obecný názov. Veľmi rýchlo dobil Latinskú a Strednú Ameriku a potom Ameriku Severnú / USA a Kanadu/. V Súčasnej dobe dobíja Európu a pochopiteĺne aj Slovensko. A viete prečo?

Jednoducho  preto , že brazilský keratín je žiadaný. Tento produkt si získal svoju enormnú obľubu preto, že žiadny iný produkt na svete Vám vlasy neošetrí na tak dlho a v takej vysokej kvalite. Brazilský keratín je pre všetky typy vlasov, aj pre chemicky ošetrené napr. farbením,alebo melírovaním. Čím sú vlasy viac zničené, tým väčší efekt dosiahnete. Čím je vlas narušenejší, tým hlbšie preniká Brazilský keratin do vlasu a tým je lepší výsledný efekt.

BRAZILSKÝ KERATIN -  je prírodné vyrovnávanie, ozdravenie a omladenie vlasov. Má nesporné výhody, oproti značkám dovážaných z USA.

Na čo je dobrý brazílsky keratín

Dodáva vlasom späť zdravie, hebkosť, lesk a silu. Brazílsky keratín je proteín, ktorý je hlavnou zložkou kože, vlasov a nechtov, je to prírodná látka, ktorá tvorý vlas z cca 88%. Pri aplikácií, brazílsky keratín vyplní duté miesta vo vnútri a na vonkajšej štruktúre vlasu. Jeho pôsobenie sa spustí pri zažehľovaní vysokou teplotou. Brazílsky keratín obaľuje vlas neviditeľným filmom. Vlas sa spevní a má uzavretý povrch, vďaka čomu je chránený pred vonkajšími vplyvmi:

  1. UV žiarením
  2. morskou vodou
  3. chlórovanou vodou
  4. vetrom a mrazom

Vyhľadávanie

Kontakt

Talianska vlasova kozmetika