Všetko pre vašu krásu

EKS Rekonstrukt

21.08.2013 11:29

EKS Rekonštrukta - Je profesionálny rad pre obnovu strktury vlasového vlákna. Obnovuje vlasovú štruktúru, prináša výživu a keratín dovnútra kortexu. Navracia vlasu pevnosť pružnosť. Účinná profesionálna služba v salóne, na báze Morského Keratínu a Kolagénu, s použitím inovačné technológie. Morský keratín a kolagén je rozdrobený do malých čiastočiek prenikajúcich veľmi ľahko do kortexu tak i do kutikuly. Posilňujúci olej čistí, upravuje a hydratuje do hĺbky. Kyselinotvorná maska ​​posilňuje uzatvárajúce kutikulu aobnovuje hydrolipidný plášť.
ENZYME PRO - Systém spočívajúce v enzymatickej hydrolýze s nízkou molekulovou hmotnosťou.
TALASSOTHERAPY - Expres Riasa - Výťažok z morských rias na báze riasy Spiluriny pre prípravu aktívnych bahien. Morská voda je kompletný minerálnou vodou z prírody, veľmi bohatú na nevyhnutné a nezameniteľné látky pre kompletný rozvoj biologických funkcií. Minerálne soli, vitamíny a stopové prvky. Morská voda rozvíja účinok podobný krvnej plazme a prináša rovnováhu a komfort vlasovej pokožke a vlasom.

Univerzálny remineralizačný Bahno - Bahno pripravené na použitie do dĺžok a končekov vlasového vlákna. Ideálny pre všetky typy vlasov. Hydratuje do hĺbky a rozvíja tak očisťujúce účinok a znižuje produkciu mazu. Odstraňuje zvyšky kozmetických produktov a znečistenie okolitým prostredím.

Vyhľadávanie

Kontakt

Talianska vlasova kozmetika