Všetko pre vašu krásu

Niečo pre ženy čo sú alergické na farby

28.10.2013 13:29

Nová generácia olejových farieb NUTRILUX bez amoniaku a ppd

04.01.2012 21:02

Nová generácia olejových farieb bez amoniakua ppd

NUTRILUX - Intercosmo -  Jednoduchá elegancia z prírody, pre dosiahnutie ozajstného luxusu 21. storočia. Farby novej generácie s prírodnými olejmi, ktoré zaručujú zdravé, lesklé, hebké a hydratované vlasy.

        Nová generácia profesionálnych farieb založená na báze prírodných olejov, Makadamový olej, Šachorový olej, Šípkový olej. Prírodné kondicionery , rastlinný glycerol a Bisabol.

       Farba bez AMONIAKU, bez parafenylendiaminu/ppd/, prírodná farba, rešpektuje vlasové vlákno. 100% krytie šedivých vlasov . Farba prináša vysoký lesk, hydratáciu a prirodzený  výsledok. Nutrilux nieje len farba ale aj kozmetické ošetrenie.

Prírodné oleje .

       Prírodný šípkový olej sa získava zo semien rastliny šípkovej ruže. Rastie na  juhu Chile. Extrahuje sa lisovaním za studena, čo zaručuje 100% prírodný produkt. Vyznačuje sa aj svojou schopnosťou regenerovať pokožku. Olej získaný z jeho plodov je tradičný liek na rezné rany a popáleniny, ktoré používali juhoamerický indiani. VÝHODY: Mimoriadne výživný olej pre intenzívny anti - age. Podpora a ochrana funkcií buniek. Regeneračné vlastnosti, ideálne pre vlasy, ktoré boli v priebehu času chemicky ošetrované.

       Šachorový olej pochádza zo starého Egypta, šáchor je jedna z najdlhšie pestovaných rastlín.Prirodzene rastie v hurúcich a subtropických oblastiach severnej pologule. VÝHODY: Bohatý na mastné kyseliny so zhusťujúcimi a rozpínavými vlastnosťami. Poskytuje prirodzenú ochranu pred volnými radikálmi. Dodáva lesk a objem vlasov, uľahčuje rozčesávanie či už mokrých alebo suchých, ktoré sú jemnejšie na dotyk.

       Makadamový olej - známy ako Austrálsky lieskový oriešok. Bol objavený pred viac ako 5000 rokmi. Pochádza z východného pobrežia Austrálie. Je to rafinovaný, vysoko kvalitný olej, ktorý sa získava lisovaním makadamových orechov za studena. Má svetložltú farbu, neutrálnej vône a je tekutý. VÝHODY: Veľmi rychlo preniká do vlasového vlákna, ktoré vyživuje. Tým zaručuje upravené zdravé vlasy a dlhotrvajúci zjemňujúci účinok. Epidermálna absorbcia je vynikajúca, je veľmi riedky, preto zanecháva vlasy jemné a hladké na dotyk. Má antioxidačné vlastnosti, je vhodný pre suchú pleť a vlasy. Obsahuje vysoké množstvo mastných kyselín, ktoré sa nachádzajú v ľudskom kožnom maze, čo mu dodáva vysoký stupeň kompatibility s kožou vlasov.

 

       Prírodné kondicionery  sú transformované prírodnými  chemickými reakciami do pozitívne nabitých molekúl, čím pôsobí na vlasy, ktoré majú záporný náboj. Sú sekundárne produkty a niesu dráždivé, tvoria priehľadný ale nie lepkavý film. Uľahčujú rozčesávanie mokrých aj suchých vlasov. VÝHODY: antistatické účinky, ošetrenie vlasov, dodáva lesk suchým vlasom.

 

       PRÍRODNÝ GLYCEROL - zanecháva vlasy jemné a hydratované.

       Bisabol -  prírodný alfa-bisabol sa získava destiláciou harmančeka. Harmanček je liečivá bylina. Bisabol sa nachádza v esncialnom oleji z kvetu harmančeka. VÝHODY: ukľudňujúce vlastnosti, používa sa na utíšenie a ako antibakterialny prostriedok. Vhodný pre kozmetické firmy na jemnú, citlivú a podráždenú pokožku.

 

Prírodné alkalizéry. 

Nutrilux obsahuje prírodné alkalizéry. Najdôležitejší je ARGININ - prírodná amono-kyselina, ktorá sa nachádza vo všetkých bielkovinových štruktúrach v organizme. Celkové množstvo bielkovin vo vlasoch, keratinu, je cca 80% a z toho 10% je arganin. Vo výsledkoch má tento alkalizér vysokú kompatibilitu s vlasmi a preukazateľný ošetrujúci účinok. Výhody: veľmi vysoká úroveň kompatibility s vlasmi, uhladzujúce vlastnosti, hĺbkova penetrácia, ktorá je možná vďaka malým molekulám. Posiluje štruktúru vlasového vlákna. Je ľahko odstraniteľná umývaníma vytvára pocit ľahkosti.

 

Vyhľadávanie

Kontakt

Talianska vlasova kozmetika