Všetko pre vašu krásu

Rýchle zahusťovanie vlasov

04.11.2013 11:21

ZAHUSŤOVAČ VLASOV - PREČO HO POUŽIŤ?

Ak vás trápi dočasné alebo trvalé vypadávanie vlasov, ak máte riedke alebo jemné vlasy, s ktorými si neviete dať rady, možno práve pre vás je zahusťovač vlasov najlepšie kozmetické riešenie. Výhodami sú najmä cenová dostupnosť, ľahká aplikácia, okamžitý a skvelý výsledok a tiež zmytie kedykoľvek chcete. Pre aplikáciu vlasového zahusťovača nepotrebujete žiadne špeciálne znalosti, len trochu praxe a dosiahnete požadovaný výsledok hustých vlasov.

Bez ohľadu na príčinu alebo stupeň rednutia vlasov môže byť vlasový zahusťovač použitý s liečebnými látkami, prípravkami ako napr. minoxidil či finasterid ako aj zlepšenie vzhľadu Vašich už transplantácia vlasov.

Nevýhodou vlasového zahusťovača ako aj u iných kozmetických prípravkov, je riziko, že sa môže otlačiť na odev alebo zotrieť, čím sa jeho užívateľ môže ocitnúť v rozpačitej situácii a preto je veľmi dôležité dôkladne si vybrať kvalitný zahusťovač, ktorý bude prispôsobený Vášmu životnému štýlu.

ČO SÚ ZAHUSŤOVAČE VLASOV?

Zahusťovače vlasov sú kozmetické prípravky, ktoré vytvárajú okamžitú vizuálnu premenu pri aplikácii a nanášaní farebných vlákien, ktoré sa prichytia na vlasy, aby ich zahustili. Tiež sa v tom istom čase tieto vlákna dostanú aj na pokožku hlavy, aby cielene znížili kontrast presvitajúcej pokožky. Zahusťovače vlasov nie sú liek proti vypadávaniu vlasov či ich rednutiu, ako si mnohí myslia.

Vlasové zahusťovače sú finančne nenáročné efektívne riešenie s cieľom esteticky zlepšiť vzhľad riedkych vlasov a vypadávanie vlasov bez medikamentov, chirurgii alebo tupé. Vypadávanie vlasov u mužov je až v 70% prípadoch vzhľadom k androgénnej alopécii alebo mužskej plešatosti (MPB) avšak môže byť často a ľahko riešené s kozmetickým zahusťovačom vlasov. Zahusťovače vlasov sú vysoko efektívne na miestach, ktoré sú preriedené, ale nie celkom plešaté. Nie sú určené na krytie miest, ktoré sú celkom bez vlasov.

hairfor2 VOLLUMA, PROFESIONÁLNY ZAHUSŤOVAČ VLASOV

HAIRFOR2 - VOLLUMA profesionály zahusťovač vlasov a volumizér pre riedke a jemné vlasy je najkvalitnejší a najpopulárnejší zahusťovač tohto druhu používaní  tiež v mnohých kaderníctvach, kde sa kaderníci stretnú a čelia v boji s riedkymi vlasmi. Profesionálny a prirodzený efekt zahustenia riedkych vlasov, formulácia odolná voči vode a nepriaznivému počasiu Vás nikdy nesklame!

Ak máte riedke vlasy a aj za podpory medikamentov, chirurgii či tupé, nie ste spokojný a chcete sa cítiť lepšie a sebavedomo použite profesionálny zahusťovač vlasov a vyberte si HAIRFOR2 - VOLLUMA!

 

Vyhľadávanie

Kontakt

Talianska vlasova kozmetika