Všetko pre vašu krásu

Ako chrániť vlasy pred zimou

28.08.2013 11:19

Vlasy sú pýchou každej ženy. Na to, aby bola naša hriva neustále obdivovaná nepotrebujeme, aby boli naše vlasy husté a dlhé. Dôležité je, aby boli zdravé a preto si počas zimy vyžadujú špeciálnu starostlivosť, aby mohli zvyšok roka žiariť svojou krásou.

Vymeňte svoj šampón
S ročnými obdobiami sa menia aj potreby našich vlasov, preto je logické, že by sme nemali používať tie isté prípravky počas celého roka. Na zmiernenie prechodu z leta na zimu sa odporúča vyberať si prípravky, ktoré dodávajú vlasom potrebnú hydratáciu. Poobzerajte sa po šampónoch a kondicionéroch, ktoré obsahujú napríklad kokosový olej, jojobu alebo výťažky z olív či aloe vera.
Doprajte si  profesionálnu kúru u vášho kaderníka. Pri umývaní používajte skôr vlažnú až studenú vodu, pretože horúci prúd vlasy veľmi vysúša.

Chráňte svoje vlasy
Mráz, chlad a vietor - to všetko sú živly, ktoré poškodzujú naše vlasy. Najlepším spôsobom ako si ochránite vlasy, je používanie čiapky, šatky či klobúkov. Okrem pocitu tepla tak získate aj štít pre svoju korunu krásy. Dôležité je zvoliť si správnu veľkosť. Pokiaľ je vaša čiapka príliš tesná, na mieste, kde sa končí, tlačí na vrstvu vlasov, ktoré sa pod týmto tlakom lámu. Najvhodnejšie pokrývky hlavy sú preto tie, ktoré majú zvnútra mäkké a hladké materiály ako satén či hodváb. Vlasy sa po nich kĺžu a tak sa zabraňuje ich ničeniu. Pokiaľ takéto čiapky nezoženiete, poradíte si použitím šatky ako podklad pod klobúk či čiapku. Navyše budete vyzerať veľmi štýlovo.

Vyhľadávanie

Kontakt

Talianska vlasova kozmetika