Všetko pre vašu krásu

Štítky

Neboli nájdené žiadne štítky.

Blog

27.08.2013 09:19

EKS spa eksperience

EKS

Bohaté vlastnosti mori, cez filozofiu EKSPERIENCE SPA, inými slovami, energia z najčistejších morských vôd, premenil produkty pre profesionálov v salóne. Skúsenosti zdravie a krásu a tiež emócií, energie a rovnováha tela a mysle, v závislosti na pokročilej Hair Spa skúsenosti.

Koncepcia kúpeľov vlasy EKS sa rodí zo zmesi 5 zmyslov nielen pre kozmetický zážitok.
Wellness. EKS je liečba linka pre vlasovú pokožku a vlasy, vlákna, s dôrazom na trendy na trhu, ktoré požadujú viac než len starostlivosť o vlasy, ošetrenie, pre zmyslové skúsenosti wellness a relaxácie s Talassotherapy, inovatívne Professinal ošetrenie vlasov založený na výhodách Talassotherapy a aromaterapia.

EKS Talassotherapy je profesionálny línia liečby, ktorá využíva špeciálnych activemuds, ktoré sú výsledkom kombinácie univerzálne riasy prášku s Aromacological esencie. Skutočná inovácia je tu perfektný štýl EKS Eksperience Spa, prostredníctvom ktorého sú ponúkané 4 liečebné balíčky. Tieto úpravy sú doplnené špeciálnymi masážami a rituály venovaných každej vlasy služby:

EKS TALASSOTHERAPY BALÍČKY:

    
- Talassopurity: Universal Alga express + Čistota aromacological esencie v kombinácii s vodnou masáže.
    
- Talassorebalance: Universal Alga express + vyvážiť aromacological esencie v kombinácii s masážou Marea.
    
- Talassovitality: Universal Alga express + Vitality aromacological esencie v kombinácii s Sorgente masážou.
    
- Talassocomfort: Universal Alga express + Comfort aromacological esencie v kombinácii s masážou Onda.

EKS Rekonštrukcia je profesionálne opravy ošetrenie vlasové vlákno, na základe enzýmového Pro, keratínu, kolagénu a morské Cermides komplexu, ktorý charakterizuje rekonštrukciu linku. Skladá sa z 3 produktov pre krok-múdre zaobchádzanie založené na teplej & studenej metódy.

EKS rekonštruovať PRODUKTY:

    
- EKS Keratín predčistenie
    
- Posilnenie EKS olej
    
- EKS okysľujúce maska

EKS je tiež Surgivamarine, EKS linka, ktorá využíva more vlastností repond túžbe po zdravé vlasy, doma aj v salóne. Každá formulácia je založená na exkluzívny AQUAMARIS komplex, jadro EKS Surgivamarine. Jedná sa o koncentrát riasy, morskej vody a jarné oligoelements, ktoré ponúkajú zásobu energie na vlasy.

EKS Surgivamarine sa skladá z dvoch fáz liečby:
    
Pripravte fáza: pripravuje pokožku pre príjem sebe EKS liečby.
    
Doprajte fáza: vlasy sú živí, hydratovaná a spracované v tejto fáze.

EKS SURGIVAMARINE BALÍČKY:
    
Príprava: pripravuje pokožku pre príjem sebe EKS liečby
    
Vyvážiť: mastné vlasy a kombinácie
    
Rýdzosť: lupiny vlasy
    
Komfort: citlivá pokožka
    
Hydro-výživná: v suchu a ošetrené vlasy
    
Vitalita: vypadávanie vlasov
    
Elasticita: kučeravé a kučeravé vlasy
    
Volumax: jemné a krehké vlasy
    
Vek Control: viac než 40
    
Sun Care: sušič ochrane pred škodlivými slnečnými lúč

21.08.2013 11:29

EKS Rekonstrukt

EKS Rekonštrukta - Je profesionálny rad pre obnovu strktury vlasového vlákna. Obnovuje vlasovú štruktúru, prináša výživu a keratín dovnútra kortexu. Navracia vlasu pevnosť pružnosť. Účinná profesionálna služba v salóne, na báze Morského Keratínu a Kolagénu, s použitím inovačné technológie. Morský keratín a kolagén je rozdrobený do malých čiastočiek prenikajúcich veľmi ľahko do kortexu tak i do kutikuly. Posilňujúci olej čistí, upravuje a hydratuje do hĺbky. Kyselinotvorná maska ​​posilňuje uzatvárajúce kutikulu aobnovuje hydrolipidný plášť.
ENZYME PRO - Systém spočívajúce v enzymatickej hydrolýze s nízkou molekulovou hmotnosťou.
TALASSOTHERAPY - Expres Riasa - Výťažok z morských rias na báze riasy Spiluriny pre prípravu aktívnych bahien. Morská voda je kompletný minerálnou vodou z prírody, veľmi bohatú na nevyhnutné a nezameniteľné látky pre kompletný rozvoj biologických funkcií. Minerálne soli, vitamíny a stopové prvky. Morská voda rozvíja účinok podobný krvnej plazme a prináša rovnováhu a komfort vlasovej pokožke a vlasom.

Univerzálny remineralizačný Bahno - Bahno pripravené na použitie do dĺžok a končekov vlasového vlákna. Ideálny pre všetky typy vlasov. Hydratuje do hĺbky a rozvíja tak očisťujúce účinok a znižuje produkciu mazu. Odstraňuje zvyšky kozmetických produktov a znečistenie okolitým prostredím.

20.08.2013 10:31

Ako zabrániť vypadávaniu vlasov

Vypadávanie vlasov

Vypadávanie vlasov nie je pre človeka jednoduché, je spájané so starnutím a stratou krásy. Ak je vypadávanie vlasov predčasné, môže spôsobiť depresie a v niektorých prípadoch môže dokonca viesť až k sociálnemu stiahnutiu. Strata vlasov patrí medzi situácie, ktoré sa môžu stať každému bez ohľadu na vek či  pohlavie.

 

Vypadávanie vlasov sa vyskytuje naozaj u každého, od detí až k dospelým ľuďom. Máme pre vás 5 tipov, ktoré môžu pomôcť vypadávaniu vlasov.

 

Šampóny

Používanie vlasových šampónov v prevencii pred vypadávaním vlasov sa ukazuje veľmi účinné. Šampóny obsahujúce finasteridom pomôžu zvýšiť rast vlasov. Šampóny, ktoré obsahujú účinné látky Saw Palmetto a vitamíny skupiny B rozťahujú cievy, čím sa zvyšuje rast vlasov.

 

Vitamíny

Tí, ktorí sú náchylní na predčasné vypadávanie vlasov zapríčinené genetickými predispozíciami, môžu oddialiť vypadávanie vlasov suplementáciou niektorých vitamínov.

 

Vitamín H (biotín)

Vitamín H je jeden z najpopulárnejších vitamínov, ktoré pomáhajú rastu vlasov. Bolo dokázané, že je výborný pri prevencii vypadávania vlasov a šedivenia vlasov. Vitamín H sa nachádza v kvasniciach, vaječnom žĺtku a mlieku.

 

Zinok

Ak začleníte zinok do svojho jedálnička, pomôže vám pri akýchkoľvek problémoch s pokožkou hlavy.

 

Vitamín A

Vitamín A je antioxidant, ktorý má vplyv pri tvorbe olejov v pokožke hlavy. Nájsť ho môžeme vo vajíčkach, špenáte, kapuste, rybách a v mäse.

 

Vitamíny skupiny B

B-komplex alebo vitamíny skupiny B zvyšujú rýchlosť metabolizmu a posilňujú rast vlasov. Zlepšujú tiež krvný obeh vo vlasovej pokožke. Vyskytujú sa v potravinách ako je červené mäso, ryby, mlieko a zelenina.

Zvýšte cirkuláciu krvi v pokožke hlavy

Zvýšením krvného obehu v pokožke hlavy zmiernite vypadávanie vlasov. Existujú 3 základné spôsoby, ako zlepšiť krvný obeh v hlave. Pravidelné denné cvičenie, masírovanie pokožky hlavy pomocou prstov a kefovanie vlasov s hrebeňom môžu pomôcť pri stimulácii krvného obehu v pokožke hlavy. Pri kefovaní vlasov buďte však opatrní, pretože sa môže zhoršiť vypadávanie vlasov a môže dôjsť aj k zlomeniu vlasov. Ak je vypadávanie vlasov v strednom až ťažkom štádiu, kefovaniu vlasov sa úplne vyhnite.

 

Čas a relaxácia()

K vypadávaniu vlasov dochádza často aj zo psychického napätia. Či je to nadmerný stres v práci, úmrtie blízkeho človeka, nadmerné chudnutie, dlhodobé namáhanie alebo chirurgický zákrok. Taktiež hormonálna nerovnováha v dôsledku tehotenstva alebo užívanie drog môžu mať za príčinu nadmerné vypadávanie vlasov.

Pre zlepšenie rastu a urýchlenie obnovy vlasov sa taktiež zamerajte na odstránení stresu so svojho života a naučte sa relaxovať.

 

16.08.2013 14:03

Čo je argánový olej

Arganovy olej nie je taký vzácny len preto, že sa získava z mimoriadneho stromu, ktorého výskyt je taký ojedinelý. Vzácny je tiež preto, že zber a  spracovanie plodov, z ktorých sa vyrába, je možné robiť len ručne. Ako to prebieha? Nazbierané plody je potrebné najskôr vysušiť. Po usušení na vzduchu ich ženy v berberských dedinkách ručne roztĺkajú a lúpu. Získané semená potom pražia na ohni. Pomocou kamenných mlynov ich rozdrvia na kašu, zmiešajú s vodou a ručne lisujú. Tak vznikne zlatožltý araganový olej. Táto ručná výroba nie je dôležitá len z hľadiska zachovania berberských tradícií. Ide hlavne o zachovanie všetkých dôležitých látok, ktoré olej obsahuje.

Zloženie arganového oleja

Arganový olej je svojim zložením naozaj výnimočný. Obsahuje obrovské množstvo bioaktívnych zložiek, ktoré napomáhajú Vášmu organizmu zvnútra i navonok.

  • Vitamíny – je to najmä prírodný vitamín E rozpustný v  tukoch. Arganový olej obsahuje dvoj až trojnásobok tohto vitamínu E oproti akémukoľvek inému prírodnému zdroju.
  • Esenciálne mastné kyseliny – ktoré sú potrebné pre správne fungovanie bunkových membrán. Arganový olej obsahuje 20% nasýtených a 80% nenasýtených mastných kyselín, ako kyselina stearová, kyselina linolenová alebo kyselina olejová.
  • Karotenoidy – sú to prírodné antioxidanty, ktoré znižujú riziko tvorby rakoviny pľúc, prostaty, zažívacieho traktu. Pomáhajú znižovať cholesterol, čím chránia srdce.
  • Steroly – prírodné látky, ktoré sa u iných olejov vyskytujú výnimočne, alebo vôbec. Zabraňujú vstrebávaniu cholesterolu do krvi a prebytočný cholesterol je tak vylučovaný

Arganový olej sa využíva ako liek, ochucovadlo a skrášlovací prostriedok.

 

15.08.2013 09:27

Elixir 79

Objavte elixír krásy a zmyselnosti s hodvábnymi a zamatovými štruktúrami a magickú vôní. Elixir 79 je starajúca lektvar krásy pre vlasy. Dodáva jas a lesk vzácneho kovu zlata.

Elixir 79 obsahuje bohatú zmes prírodných olejov:

     arganový olej pre silu, lesk, žiarivosť, mäkkosť a ľahkosť,
     šáchorový olej pre objemový efekt, žiarivosť, ľahkosť a lesk
     olej z ľanového semienka pre hladkosť, žiarivosť, ochranu, hutnosť a lesk

Vôňa je kombináciou vanilky, santalu, ambry, pačuli, pomarančových kvetov a ružového korenia. Elixir 79 dodáva vlasom neuveriteľný lesk, hodvábnosť, mäkkosť, výživu a zároveň uľahčuje rozčesávanie.

Elixir 79 možno použiť univerzálne:

     po farbenie či na farbené vlasy - zvyšuje jas a lesk farby
     nahrádza styling pre úpravu suchých vlasov
     na mokré vlasy pre skrátenie doby sušenia
     vhodný aj pre dlhotrvajúci účes
     eliminuje krepatosti vlasov
     vlasy nezaťažuje
     nezanecháva zvyšky

14.08.2013 10:26

Manhattan opalovaci sprej

Revolučná novinka v kozmetike. Dosiahnete nádherné opálenie v priebehu niekoľkých minút, kedy chcete a kde chcete. Revolučná novinka v kozmetike. Dosiahnete nádherné opálenie v priebehu niekoľkých minút, kedy chcete a kde chcete. Spray : Hydratuje , je prírodný a má jemnú vôňu. Zabraňuje starnutiu pokožky čo býva spôsobené bežným opaľovaním v Spray : Hydratuje , je prírodný a má jemnú vôňu. Zabraňuje starnutiu pokožky čo býva spôsobené bežným opaľovaním v soláriach alebioo UV žiarenia. Nanáša sa rovnomerne na kožu čo dosiahne efekt rovnomerného opálenia. S Týmto soláriach alebioo UV žiarenia. Nanáša sa rovnomerne na kožu čo dosiahne efekt rovnomerného opálenia. S Týmto produktom budete vždy pripravený na zvláštny okamih, keď chcete vyzerať krajšie. A bez UV žiarenia. Účinok sa produktom budete vždy pripravený na zvláštny okamih, keď chcete vyzerať krajšie. A bez UV žiarenia. Účinok sa časom časom zvyšuje, najlepšie opálenie dosiahnete po 24 hodinách. Produkt je úplne hypoalergénny. Vhodný aj pre ľudí čo majú zvyšuje, najlepšie opálenie dosiahnete po 24 hodinách. Produkt je úplne hypoalergénny. Vhodný aj pre ľudí čo majú citlivú pokožku, pre všetky typy pleti. Vyrobené v Taliansku v profesionálnych laboratóriach pre kozmetiku.citlivú pokožku, pre všetky typy pleti. Vyrobené v Taliansku v profesionálnych laboratóriach pre kozmetiku.

13.08.2013 09:37

Brazilský keratin

Brazilský keratín - prírodné vyrovnanie vlasov

Brazilský keratín bol vyvinutý v Brazílii, odkiaľ pochádza jeho obecný názov. Veľmi rýchlo dobil Latinskú a Strednú Ameriku a potom Ameriku Severnú / USA a Kanadu/. V Súčasnej dobe dobíja Európu a pochopiteĺne aj Slovensko. A viete prečo?

Jednoducho  preto , že brazilský keratín je žiadaný. Tento produkt si získal svoju enormnú obľubu preto, že žiadny iný produkt na svete Vám vlasy neošetrí na tak dlho a v takej vysokej kvalite. Brazilský keratín je pre všetky typy vlasov, aj pre chemicky ošetrené napr. farbením,alebo melírovaním. Čím sú vlasy viac zničené, tým väčší efekt dosiahnete. Čím je vlas narušenejší, tým hlbšie preniká Brazilský keratin do vlasu a tým je lepší výsledný efekt.

BRAZILSKÝ KERATIN -  je prírodné vyrovnávanie, ozdravenie a omladenie vlasov. Má nesporné výhody, oproti značkám dovážaných z USA.

Princíp Brazilského Keratinu:  Dodáva vlasom späť zdravie, hebkosť, lesk a silu. Keratin je protein, ktorý je hlavnou zložkou kože, vlasov a nechtov, je to prírodná látka, ktorá tvori vlas z cca 88%. Pri aplikácií, keratín vyplní duté miesta vo vnútri a na vonkajšej štruktúre vlasu. Aktivuje sa pomocou vysokej teploty, špeciálnou keramickou žehličkou, tým vlasy dočasné narovná a vyhladí, minimálne na 3 - 4 mesiace. Väčší efekt je možné pozorovať na viac zničených vlasoch. Čím je vlas viac narušený, tým hlbšie preniká keratín do vlasového stvolu. Reparuje chemické aj mechanické poškodenie a obaľuje vlas neviditeľným filmom. Vlas sa spevní a má uzavretý povrch (kutikulu), čím je chránený pred vonkajšími vplyvmi:

  • UV žiarenie
  • Morská voda
  • Chlorovaná voda
  • Vietor a mráz
12.08.2013 12:27

Nová generácia olejových farieb bez amoniakua ppd

 NUTRILUX -Intercosmo -  Jednoduchá elegancia z prírody, pre dosiahnutie ozajstného luxusu 21. storočia. Farby novej generácie s prírodnými olejmi, ktoré zaručujú zdravé, lesklé, hebké a hydratované vlasy.

        Nová generácia profesionálnych farieb založená na báze prírodných olejov, Makadamový olej, Šachorový olej, Šípkový olej. Prírodné kondicionery , rastlinný glycerol a Bisabol.

       Farba bez AMONIAKU, bez parafenylendiaminu/ppd/, prírodná farba, rešpektuje vlasové vlákno. 100% krytie šedivých vlasov . Farba prináša vysoký lesk, hydratáciu a prirodzený  výsledok. Nutrilux nieje len farba ale aj kozmetické ošetrenie.

Prírodné oleje .

       Prírodný šípkový olej sa získava zo semien rastliny šípkovej ruže. Rastie na  juhu Chile. Extrahuje sa lisovaním za studena, čo zaručuje 100% prírodný produkt. Vyznačuje sa aj svojou schopnosťou regenerovať pokožku. Olej získaný z jeho plodov je tradičný liek na rezné rany a popáleniny, ktoré používali juhoamerický indiani. VÝHODY: Mimoriadne výživný olej pre intenzívny anti - age. Podpora a ochrana funkcií buniek. Regeneračné vlastnosti, ideálne pre vlasy, ktoré boli v priebehu času chemicky ošetrované.

       Šachorový olej pochádza zo starého Egypta, šáchor je jedna z najdlhšie pestovaných rastlín.Prirodzene rastie v hurúcich a subtropických oblastiach severnej pologule. VÝHODY: Bohatý na mastné kyseliny so zhusťujúcimi a rozpínavými vlastnosťami. Poskytuje prirodzenú ochranu pred volnými radikálmi. Dodáva lesk a objem vlasov, uľahčuje rozčesávanie či už mokrých alebo suchých, ktoré sú jemnejšie na dotyk.

       Makadamový olej - známy ako Austrálsky lieskový oriešok. Bol objavený pred viac ako 5000 rokmi. Pochádza z východného pobrežia Austrálie. Je to rafinovaný, vysoko kvalitný olej, ktorý sa získava lisovaním makadamových orechov za studena. Má svetložltú farbu, neutrálnej vône a je tekutý. VÝHODY: Veľmi rychlo preniká do vlasového vlákna, ktoré vyživuje. Tým zaručuje upravené zdravé vlasy a dlhotrvajúci zjemňujúci účinok. Epidermálna absorbcia je vynikajúca, je veľmi riedky, preto zanecháva vlasy jemné a hladké na dotyk. Má antioxidačné vlastnosti, je vhodný pre suchú pleť a vlasy. Obsahuje vysoké množstvo mastných kyselín, ktoré sa nachádzajú v ľudskom kožnom maze, čo mu dodáva vysoký stupeň kompatibility s kožou vlasov.

 

       Prírodné kondicionery  sú transformované prírodnými  chemickými reakciami do pozitívne nabitých molekúl, čím pôsobí na vlasy, ktoré majú záporný náboj. Sú sekundárne produkty a niesu dráždivé, tvoria priehľadný ale nie lepkavý film. Uľahčujú rozčesávanie mokrých aj suchých vlasov. VÝHODY: antistatické účinky, ošetrenie vlasov, dodáva lesk suchým vlasom.

 

       PRÍRODNÝ GLYCEROL - zanecháva vlasy jemné a hydratované.

       Bisabol -  prírodný alfa-bisabol sa získava destiláciou harmančeka. Harmanček je liečivá bylina. Bisabol sa nachádza v esncialnom oleji z kvetu harmančeka. VÝHODY: ukľudňujúce vlastnosti, používa sa na utíšenie a ako antibakterialny prostriedok. Vhodný pre kozmetické firmy na jemnú, citlivú a podráždenú pokožku.

 

Prírodné alkalizéry. 

Nutrilux obsahuje prírodné alkalizéry. Najdôležitejší je ARGININ - prírodná amono-kyselina, ktorá sa nachádza vo všetkých bielkovinových štruktúrach v organizme. Celkové množstvo bielkovin vo vlasoch, keratinu, je cca 80% a z toho 10% je arganin. Vo výsledkoch má tento alkalizér vysokú kompatibilitu s vlasmi a preukazateľný ošetrujúci účinok. Výhody: veľmi vysoká úroveň kompatibility s vlasmi, uhladzujúce vlastnosti, hĺbkova penetrácia, ktorá je možná vďaka malým molekulám. Posiluje štruktúru vlasového vlákna. Je ľahko odstraniteľná umývaníma vytvára pocit ľahkosti.

09.08.2013 12:52

Intercosmo IL Magnifico

Intercosmo IL Magnifico je intenzívna maska ​​v spreji. Inovačný multifunkčný prípravok, ktorý ponúka 10 výhod v jednej fľaštičke: regeneruje poškodené vlasy, ovláda vlnité a krepaté vlasy, ochrana proti teplu uhladzujúci účinok, dodáva vysoký lesk a antistatický účinok, ochraňuje farbu vlasov, uľahčuje rozčesávanie a eliminuje strapateniu vlasov, dodáva vlasom objem a tvar, zabraňuje štiepeniu končekov, dlhotrvajúci stylingový efekt. Použitie na mokré vlasy: IL Magnifico použite zo vzdialenosti 20cm od hlavy na vlasy do celých dĺžok. Strieknite v priemere 10x, závisí na pórovitosti a dĺžke vlasov. Rozčesejte. Použite fén alebo žehličku pre dokončenie účesu. Prípravok sa neoplachuje. Použitie na suché vlasy: IL Magnifico vystreknite do končekov vlasov. Dôkladne vmasírujte a dotvorte účes fénom alebo žehličkou. Prípravok sa neoplachuje.

31.07.2013 14:49

Prírodná keratínová kúra

Prírodná keratinová kúra 

Morský keratín a kolagen Morský keratín a kolagen - rekonštrukcia poškodených vlasov .Účinná profesionálna služba vo Vašom salóne, na báze morského keratínu a kolagenu, s použitím inovačných technológii.

Enzyme pro - systém spočívajúci v enzymatickej hydrolíze s nízkou molekulovou hmotnosťou.

EKS Rekonstruct obnova za tepla - pre jemný alebo rozštiepený vlas. Navracia vlasu pevnosť a pružnosť.

EKS Rekonstruct obnova za studena - pre rozštiepený vlas. Obnovuje vlasovú štruktúru prináša výživu a keratín do vnútra kortexu.

PROCES REKONŠTRUKCIE. 

Morský Keratin a Kolagen je rozdrobený do malých čiastočiek prenikajúcich veľmi ľahko do kortexu i do kutikuly. Vlas pred rekonštrukciou - otvorené šupiny a matnosť spôsobená úbytkom keratinu. Vlas behom rekonštrukcie - keratin prenikne do kortexu, zatiaľ čo kolagen uzavre kutikulu.

Produkty . 1. Fáza Keratínová príprava - znovu navracia keratin, pripravuje vlas pre rekonštrukciu.

2. fáza posilujúci olej - čistí, upravuje a hydratuje do hĺbky.

3. fáza - kyselinotvorná maska - posiluje, uzatvárajúcu kutikulu a obnovuje hydrolipidný plášť.

Vyhľadávanie

Kontakt

Talianska vlasova kozmetika