Všetko pre vašu krásu

Štítky

Neboli nájdené žiadne štítky.

Blog

04.11.2013 11:21

Rýchle zahusťovanie vlasov

ZAHUSŤOVAČ VLASOV - PREČO HO POUŽIŤ?

Ak vás trápi dočasné alebo trvalé vypadávanie vlasov, ak máte riedke alebo jemné vlasy, s ktorými si neviete dať rady, možno práve pre vás je zahusťovač vlasov najlepšie kozmetické riešenie. Výhodami sú najmä cenová dostupnosť, ľahká aplikácia, okamžitý a skvelý výsledok a tiež zmytie kedykoľvek chcete. Pre aplikáciu vlasového zahusťovača nepotrebujete žiadne špeciálne znalosti, len trochu praxe a dosiahnete požadovaný výsledok hustých vlasov.

Bez ohľadu na príčinu alebo stupeň rednutia vlasov môže byť vlasový zahusťovač použitý s liečebnými látkami, prípravkami ako napr. minoxidil či finasterid ako aj zlepšenie vzhľadu Vašich už transplantácia vlasov.

Nevýhodou vlasového zahusťovača ako aj u iných kozmetických prípravkov, je riziko, že sa môže otlačiť na odev alebo zotrieť, čím sa jeho užívateľ môže ocitnúť v rozpačitej situácii a preto je veľmi dôležité dôkladne si vybrať kvalitný zahusťovač, ktorý bude prispôsobený Vášmu životnému štýlu.

ČO SÚ ZAHUSŤOVAČE VLASOV?

Zahusťovače vlasov sú kozmetické prípravky, ktoré vytvárajú okamžitú vizuálnu premenu pri aplikácii a nanášaní farebných vlákien, ktoré sa prichytia na vlasy, aby ich zahustili. Tiež sa v tom istom čase tieto vlákna dostanú aj na pokožku hlavy, aby cielene znížili kontrast presvitajúcej pokožky. Zahusťovače vlasov nie sú liek proti vypadávaniu vlasov či ich rednutiu, ako si mnohí myslia.

Vlasové zahusťovače sú finančne nenáročné efektívne riešenie s cieľom esteticky zlepšiť vzhľad riedkych vlasov a vypadávanie vlasov bez medikamentov, chirurgii alebo tupé. Vypadávanie vlasov u mužov je až v 70% prípadoch vzhľadom k androgénnej alopécii alebo mužskej plešatosti (MPB) avšak môže byť často a ľahko riešené s kozmetickým zahusťovačom vlasov. Zahusťovače vlasov sú vysoko efektívne na miestach, ktoré sú preriedené, ale nie celkom plešaté. Nie sú určené na krytie miest, ktoré sú celkom bez vlasov.

hairfor2 VOLLUMA, PROFESIONÁLNY ZAHUSŤOVAČ VLASOV

HAIRFOR2 - VOLLUMA profesionály zahusťovač vlasov a volumizér pre riedke a jemné vlasy je najkvalitnejší a najpopulárnejší zahusťovač tohto druhu používaní  tiež v mnohých kaderníctvach, kde sa kaderníci stretnú a čelia v boji s riedkymi vlasmi. Profesionálny a prirodzený efekt zahustenia riedkych vlasov, formulácia odolná voči vode a nepriaznivému počasiu Vás nikdy nesklame!

Ak máte riedke vlasy a aj za podpory medikamentov, chirurgii či tupé, nie ste spokojný a chcete sa cítiť lepšie a sebavedomo použite profesionálny zahusťovač vlasov a vyberte si HAIRFOR2 - VOLLUMA!

 
28.10.2013 13:29

Niečo pre ženy čo sú alergické na farby

Nová generácia olejových farieb NUTRILUX bez amoniaku a ppd

04.01.2012 21:02

Nová generácia olejových farieb bez amoniakua ppd

NUTRILUX - Intercosmo -  Jednoduchá elegancia z prírody, pre dosiahnutie ozajstného luxusu 21. storočia. Farby novej generácie s prírodnými olejmi, ktoré zaručujú zdravé, lesklé, hebké a hydratované vlasy.

        Nová generácia profesionálnych farieb založená na báze prírodných olejov, Makadamový olej, Šachorový olej, Šípkový olej. Prírodné kondicionery , rastlinný glycerol a Bisabol.

       Farba bez AMONIAKU, bez parafenylendiaminu/ppd/, prírodná farba, rešpektuje vlasové vlákno. 100% krytie šedivých vlasov . Farba prináša vysoký lesk, hydratáciu a prirodzený  výsledok. Nutrilux nieje len farba ale aj kozmetické ošetrenie.

Prírodné oleje .

       Prírodný šípkový olej sa získava zo semien rastliny šípkovej ruže. Rastie na  juhu Chile. Extrahuje sa lisovaním za studena, čo zaručuje 100% prírodný produkt. Vyznačuje sa aj svojou schopnosťou regenerovať pokožku. Olej získaný z jeho plodov je tradičný liek na rezné rany a popáleniny, ktoré používali juhoamerický indiani. VÝHODY: Mimoriadne výživný olej pre intenzívny anti - age. Podpora a ochrana funkcií buniek. Regeneračné vlastnosti, ideálne pre vlasy, ktoré boli v priebehu času chemicky ošetrované.

       Šachorový olej pochádza zo starého Egypta, šáchor je jedna z najdlhšie pestovaných rastlín.Prirodzene rastie v hurúcich a subtropických oblastiach severnej pologule. VÝHODY: Bohatý na mastné kyseliny so zhusťujúcimi a rozpínavými vlastnosťami. Poskytuje prirodzenú ochranu pred volnými radikálmi. Dodáva lesk a objem vlasov, uľahčuje rozčesávanie či už mokrých alebo suchých, ktoré sú jemnejšie na dotyk.

       Makadamový olej - známy ako Austrálsky lieskový oriešok. Bol objavený pred viac ako 5000 rokmi. Pochádza z východného pobrežia Austrálie. Je to rafinovaný, vysoko kvalitný olej, ktorý sa získava lisovaním makadamových orechov za studena. Má svetložltú farbu, neutrálnej vône a je tekutý. VÝHODY: Veľmi rychlo preniká do vlasového vlákna, ktoré vyživuje. Tým zaručuje upravené zdravé vlasy a dlhotrvajúci zjemňujúci účinok. Epidermálna absorbcia je vynikajúca, je veľmi riedky, preto zanecháva vlasy jemné a hladké na dotyk. Má antioxidačné vlastnosti, je vhodný pre suchú pleť a vlasy. Obsahuje vysoké množstvo mastných kyselín, ktoré sa nachádzajú v ľudskom kožnom maze, čo mu dodáva vysoký stupeň kompatibility s kožou vlasov.

 

       Prírodné kondicionery  sú transformované prírodnými  chemickými reakciami do pozitívne nabitých molekúl, čím pôsobí na vlasy, ktoré majú záporný náboj. Sú sekundárne produkty a niesu dráždivé, tvoria priehľadný ale nie lepkavý film. Uľahčujú rozčesávanie mokrých aj suchých vlasov. VÝHODY: antistatické účinky, ošetrenie vlasov, dodáva lesk suchým vlasom.

 

       PRÍRODNÝ GLYCEROL - zanecháva vlasy jemné a hydratované.

       Bisabol -  prírodný alfa-bisabol sa získava destiláciou harmančeka. Harmanček je liečivá bylina. Bisabol sa nachádza v esncialnom oleji z kvetu harmančeka. VÝHODY: ukľudňujúce vlastnosti, používa sa na utíšenie a ako antibakterialny prostriedok. Vhodný pre kozmetické firmy na jemnú, citlivú a podráždenú pokožku.

 

Prírodné alkalizéry. 

Nutrilux obsahuje prírodné alkalizéry. Najdôležitejší je ARGININ - prírodná amono-kyselina, ktorá sa nachádza vo všetkých bielkovinových štruktúrach v organizme. Celkové množstvo bielkovin vo vlasoch, keratinu, je cca 80% a z toho 10% je arganin. Vo výsledkoch má tento alkalizér vysokú kompatibilitu s vlasmi a preukazateľný ošetrujúci účinok. Výhody: veľmi vysoká úroveň kompatibility s vlasmi, uhladzujúce vlastnosti, hĺbkova penetrácia, ktorá je možná vďaka malým molekulám. Posiluje štruktúru vlasového vlákna. Je ľahko odstraniteľná umývaníma vytvára pocit ľahkosti.

 

09.10.2013 12:54

Intercosmo Keratín

Intercosmo Keratin Smoothing Treatment - Liss Lover krém A + B. Dlhotrvajúci keratínové ošetrenie proti krepatosti bez formaldehydu. Inovačné ošetrenie proti krepatosti vlasov obohatené o aminokyseliny a hydrolyzovaný keratín pre narovnanie kučeravých a vlnitých vlasov, permanentný eliminovanie krepatosti, s výsledkami trvajúcimi 100 dní po ošetrení. Keratín obsiahnutý vo formuli sa vstrebáva do vlasov, formuje ich a pridáva lesk, ktorý sa nevymýva a nezmizne ani po farbení vlasov. Ošetrenie uľahčuje a značne urýchľuje styling pre ďalšie efektívne narovnanie. Nie je to permanentný ošetrenie - umožňuje všestranne formovať z jemných rovných vlasov vlasy prírodne kučeravé podľa toho, ako sa vám zachce. UPOZORNENIE: Používajte iba podľa návodu, aby ste predišli spáleniu kože a vlasovej pokožky, strate vlasov alebo zranenia očí alebo úst.žete písať...

08.10.2013 12:08

Ako zabrániť vypadávaniu vlasou

Intercosmo EKS pena proti vypadávaniu vlasov. Pena na vlasovú pokožku pre výživu vlasových korienkov. Silný komplex dodáva vlasom objem s maximálnou ochranou pred vonkajšími škodlivými vplyvmi. Predlžuje život vlasu, stimuluje mikrocirkuláciu a zabraňuje predčasnému starnutiu. Použitie: Priama aplikácia na vlasovú pokožku a korene vlasov jemnou masážou.

o je príčina vypadávania vlasov? Je to jednoducho genetika, alebo by to mohlo byť niečo iné? Podľa Dr Howard Levy, MD z Johns Hopkins, šesť z najrozšírenejších príčin rednutia vlasov a vypadávania vlasov u mužov aj žien sú nielen liečiteľné, ale dá sa im aj zabrániť. Položte si nasledujúcich šesť otázok, ktoré vás dovedú k zastaveniu a riešeniu vypadávania vlasov.

 

Ako sa denne staráte o svoje vlasy?


V modernom svete, bez ohľadu na to kto ste, sa očakáva, že budete vyzerať čo najlepšie každý deň. Preto mnoho žien podnikajú kroky na zabezpečenie toho, aby ich vlasy vyzerali vždy dokonalo, keď v skutočnosti možno potrebujú iba oddych. Tesné vrkoče či spony, používanie chemických látok, teplo či sušenie, ak sa používajú v prehnanej miere, budú vždy viesť k poškodeniu vlasov, tzv. lokálna trauma. Váš stylista vám zistí v akej miere sú vaše vlasy poškodené a ako prvý vám poradí ako poškodené vlasy spôsobené dennou úpravou ozdraviť.

 

Všimli ste si, že sú vaše vlasy tenšie a prerieďujú sa viac než je obvyklé?

 

Vlasy prechádzajú prirodzeným cyklom, rastú niekoľko rokov, vypadnú a sú nahradené novými vlasmi. Problém môže nastaťiba vtedy, keď vaše vlasy začnú vypadávať rýchlejším tempom, ako sa stihnú nahradiť, čo spôsobí, že rednutie alebo plešatenie sa stane výrazne viditeľnejším. Avšak, predčasne spiace vlasové folikuly nie sú vždy stratené navždy a vlasy môžu byť opäť silné ako nikdy predtým po období zvýšeného vypadávanie vlasov. Niekedy je to jednoducho vec cyklov vašich vlasov - koordinačným spôsobom, ktorý vedie k väčšiemu úbytku než rastu a v čase rastu bude pokračovať na pôvodnú hustotu. Inokedy to je jednoducho súčasťou procesu starnutia, ktoré spôsobujenižšiu produkciu hormónu a tým sú naše vlasy tenšie.

 

Jednou z prvých vecí, ktorú by ste mali urobiť, ak si všimnete alebo sa obávate rednutia vlasov, je poradiť sa so svojím stylistom, pretože sú relatívne lacné a dostupné spôsoby, ktoré vám môžu pomôcť. V skutočnosti, mnoho zo stylistov, ktorých stretávame, radi pomáhajú svojim zákazníkom s rednúcimi vlasmi. Či už je to preto, že mali tiež rovnaký problém, alebo poznajú veľa ľudí, ktorí majú problém s riedkymi vlasmi, no prinajmenšom sa uistite, či majú nejaké tipy pre vás ako vlasy ostrihať či upraviťdo tej doby, kým nezistíte príčinu problému.

Pre tento krok nie je lepší produkt ako:Intercosmo pena proti vypadávaniu vlasov

07.10.2013 08:33

Čo je Elixír 79

Elixir79, ako filozofické kozmetické kameň je vzácny elixír, ktorý transformuje vlasy tým, že je žiarivý ako zlato, zabezpečiť im bezkonkurenčnú svietivosť, filter mimoriadnych vlastností, ktoré zabalené v aurou tajomstvo, tajomstvo krásy.

Bohatý elixír narodil z exkluzívnej zmesi organických olejov pozoruhodných cností, ktoré evokujú legendárny a starožitný atmosféru.

Elixír krásy a zmyselnosti, ešte cennejšie než hodvábne a zamatovej textúry prostredníctvom magnetickej spojenie vanilky, jantáru, sandále, pačuli, oranžové kvety, ktoré vytvára jedinečnú a objímať čuchový zážitok.

23.09.2013 13:14

Čo je dobré pre vaše vlasy

Vlasy sú neoddeliteľnou súčasťou každého krásy. Je to prírodný prvok, ktorý rámuje tvár, robí to krajšie a zlepšuje funkcie. Je možné, aby človek pocit bezpečia a nespokojný. To je dôvod, prečo niektoré problémy, ako lupiny alebo nadmerné vypadávanie vlasov často vnímané ako závažné udalosti. Je dôležité, aby vhodne starať o svoje vlasy, výberom správneho produktu pre každú konkrétnu požiadavku. Z tohto dôvodu by FreeLimix 3ME vytvorila produktov a sériou kompletných a osobné sád, ktoré sa starajú o vaše vlasy.

V FreeLimix výskumné laboratóriá, lídri v oblasti inovácií, vytvorili vzorcov a riešenie určené špeciálne pre prevenciu a liečbu všetkých vlasov a vlasovej pokožky problém. FreeLimix podľa 3ME urobil starostlivosť o vlasy a blahobyt
.

Niečo pre vaše vlasy
Obohatený o vitamíny ovocie
In-Fruity Šampón FreeLimix obsahuje ovocnú zmes je bohatá na vitamíny a bielkoviny z ovocia. Vzhľadom k jemnej čistiaceho výkonu je veľký neutralizačné a je tiež vhodný pre každodenné použitie.



 

19.09.2013 12:09

Prinášam vám niečo nove o farbach


Nové farby prírody
Nová generácia farieb , ktoré boli vyvinuté pre tých , ktorí lipnú na prirodzený dôsledok , bez toho sa vzdajú účinnosť farbenie vlasov .
Hlavným rysom produktovej rady Nutrilux , ktorá kombinuje dokonalú farbu vlasov pre prirodzený efekt , rovnako ako farbu maľby , je zmyslové reakcie .

Nutrilux Neobsahuje čpavok ani parafeniléndiamin umelé farbivo .
Macadamia orech , cyprusov a divoká ruža oleja náležitú starostlivosť a obsahujú bisabolol účinky kamillakivonatot klimatizačných dôsledku upokojuje , vyživuje a Nutrilux zabezpečuje nádherné výsledky .
V závislosti od typu vlasov , je veľa dobrých dôvodov pre efekt luxusné Nutrilus :
-100 % Pokrytie
Ľahké , výživné kozmetika
- Prírodná farba vlasov
Sofistikované farby
Nutrilux Intercosmo olej Macadamia
Prírodné alebo farbené vlasy .
- Použite suchý a nie čerstvo umyté vlasy . Čas sa okolo . 20 minút .
Ak táto situácia nastane , vyššie percento šedivých vlasov , môžu predĺžiť dobu o 10 minút .
Maľovanie na dobe jazdy 20 minút , celková dĺžka vlasov pre 3 / 5 min .
Pre suché vlasy , rozštiepené končeky , platí toner na mokré vlasy , aktívny 10 / 20 minút .
Príchod maľovanie pre perfektné výsledky .
Ak Curly kučeravé vlasy , použite toner na mokré vlasy , môže byť čas 5 / 15 minút .
Použitie 70 % őszhaj pomer môže poskytnúť 100 % pokrytie .
Nutrilux Intercosmo EMULZIA
Farba Nutrilux rozsah je navrhnutý tak , aby tri fázy emulzie silu k dosiahnutiu čo najlepších výsledkov .
NUTRI - 0 - JEMNÉ
Veľmi jemné zloženie . Mierne zosvetlenie alebo zlomené , porézne typy vlasov .
NUTRI - 1 - základné
Farbenie šedivých vlasov alebo odtieň svetlejší .
NUTRI - 2 - SUPERIOR
Dva odtiene svetlejšie . Táto sila bola získaná perfektné výsledky aj v prípade sivých vlasov rovnako .

09.09.2013 08:59

Manhattan sprej na opalovanie

 

Manhattan sprej je novinka na trhu.

Špecialny sprej ktory vám da opálenie v priebehu niekolkých minut.

Špeciálny sprey na opaľovanie  na  tvár a telo, Ideálny pre dosiahnutie zlatého  opálenia  v rámci pár  minut. Bohaté vzorce obsahujúce DHA s bronzovým nádychod zaručuje okamžite efektívne prirodzene vyzerajúce opálenie, takže koža zlatá, žiarivá a hydratovaná. Opálenia dosiahnete po 3/4 hodiny po aplikaci. Zlatá farba bude slabnúť po niekoľkých dňoch bez zanechania škvŕn.
POUŽITIE: Aplikujte na čistú pokožku zo vzdialenosti asi 20 cm od oblasti použitia. Odstráňte prebytočný krém jemným utretím suchý krém jemne pretriťe  suchým obrúskom. Neumývajte najmenej do 3/4 hodin.
Upozornenie: Nádoba je pod tlakom (stlačený vzduch). Skladujte mimo dosahu priameho slnečného žiarenia, nevystavujte teplotám viac ako  50C. Nepoužívajte v blízkosti  ohňa. Sprey  nekladte  na žeravé predmety. Neprepichujte ani nespaľujte. Nevdychujte ani neprehĺtajte úmyselne. Nestriekajte priamo do očí alebo podráždenú alebo poškodenú kožu.. Skladujte mimo dosahu zdrojov tepla. Neobsahujú ochranu proti slnečnému žiareniu. Vyhnite sa kontaktu s očami. Vonkajšie použitie.

06.09.2013 11:27

Čo sposobuje vypadávanie vlasov

Čo spôsobuje nadmerné vypadávanie vlasov?

 

Vlasy padajú najčastejšie na jar a na jeseň, ale výrazné padanie vlasov vás môže poriadne prekvapiť kedykoľvek, hlavne ak vás trápi nejaký zdravotný problém. Ak spozorujete, že vám na hrebeni zostane poriadny chumáč vlasov, mali by ste začínať rozmýšľať o príčine.

 

Vypadávanie vlasov možno pozorovať:

• pri ochoreniach štítnej žľazy
• po pôrode
• pri chorobách s vysokými horúčkami
• v čase vysokého nervového i fyzického vypätia
• pri nedostatku vitamínov a minerálov (zinok, horčík a vitamíny skupiny B)

Čo im najviac škodí

Poruchy imunitného systému

Tie spôsobujú najskôr lokálne vypadanie vlasov na niektorých miestach, neskôr môže dôjsť k celkovému vypadaniu vlasov. Ide o autoimunitné ochorenia, keď telo bojuje samo proti sebe.

Časté nosenie silno stiahnutých vlasov

Na vypadávanie vlasov má vplyv aj splietanie rôznych vrkočov a dredov. Takto môžu vlasové folikuly celkom odumrieť a zaniknúť. Používajte radšej voľnejšie gumičky.

Fénovanie, žehlenie vlasov

Nebezpečným pre vlasy je horúci vzduch pri fénovaní a tiež aj vyrovnávanie vlasov s pomocou žehličky.

Poveternostné podmienky

Na vlasy nepriaznivo pôsobia aj poveternostné vplyvy z okolia – slnko, smog, vietor, mráz.

Nesprávna výživa

Nevhodné zloženie stravy, ktoré neprospieva organizmu, neosoží ani vlasom. Tajomstvo pekných vlasov sa skrýva vo vitamíne B. Nedostatok vitamínu E (nachádza sa v obilných klíčkoch) zasa spôsobuje napríklad suchosť a šupinatosť kože. Organizmus potrebuje aj vitamín H, nazývaný aj biotín (žĺtok, pečeň, pšenica). Pomáha tiež prísun vitamínu B2 (nachádza sa v 1 litri mlieka).

Hormonálne výkyvy

Ženské pohlavné hormóny – estrogény chránia pred padaním vlasov, a preto ich nedostatok v klimaktériu môže mať za následok padanie vlasov. Mužský pohlavný hormón – testosterón pod vplyvom enzýmu 5-alfa-reduktázy premieňa na aktívnu formu dihydrotestosterón, ktorý poškodzuje vlasové korienky.

Užívanie niektorých liekov Najčastešie ide o lieky na vysoký krvný tlak, trombózu, dnu a preventívne užívané prípravky proti malárii.

Dedičnosť

Trvalá strata vlasov je obyčajne dedičná a postihuje mužov už okolo dvadsiateho roku. U žien, ktoré zdedia tento znak, dochádza k rednutiu vlasov v neskoršom veku, plešina však u nich väčšinou nevzniká.

Krásne a zdravé vlasy sú symbolom ženskosti a krásy. Upravené zas dotvárajú imidž a upevňujú sebavedomie. Ale čo ak začnú padať? Viete, čo to spôsobuje?

28.08.2013 11:19

Ako chrániť vlasy pred zimou

Vlasy sú pýchou každej ženy. Na to, aby bola naša hriva neustále obdivovaná nepotrebujeme, aby boli naše vlasy husté a dlhé. Dôležité je, aby boli zdravé a preto si počas zimy vyžadujú špeciálnu starostlivosť, aby mohli zvyšok roka žiariť svojou krásou.

Vymeňte svoj šampón
S ročnými obdobiami sa menia aj potreby našich vlasov, preto je logické, že by sme nemali používať tie isté prípravky počas celého roka. Na zmiernenie prechodu z leta na zimu sa odporúča vyberať si prípravky, ktoré dodávajú vlasom potrebnú hydratáciu. Poobzerajte sa po šampónoch a kondicionéroch, ktoré obsahujú napríklad kokosový olej, jojobu alebo výťažky z olív či aloe vera.
Doprajte si  profesionálnu kúru u vášho kaderníka. Pri umývaní používajte skôr vlažnú až studenú vodu, pretože horúci prúd vlasy veľmi vysúša.

Chráňte svoje vlasy
Mráz, chlad a vietor - to všetko sú živly, ktoré poškodzujú naše vlasy. Najlepším spôsobom ako si ochránite vlasy, je používanie čiapky, šatky či klobúkov. Okrem pocitu tepla tak získate aj štít pre svoju korunu krásy. Dôležité je zvoliť si správnu veľkosť. Pokiaľ je vaša čiapka príliš tesná, na mieste, kde sa končí, tlačí na vrstvu vlasov, ktoré sa pod týmto tlakom lámu. Najvhodnejšie pokrývky hlavy sú preto tie, ktoré majú zvnútra mäkké a hladké materiály ako satén či hodváb. Vlasy sa po nich kĺžu a tak sa zabraňuje ich ničeniu. Pokiaľ takéto čiapky nezoženiete, poradíte si použitím šatky ako podklad pod klobúk či čiapku. Navyše budete vyzerať veľmi štýlovo.

Vyhľadávanie

Kontakt

Talianska vlasova kozmetika